Το τέλειο δώρο
Η εύρεση της τέλειας ιδέας δώρου για κάποιον φίλο ή αγαπημένο πρόσωπο είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, ιδιαίτερα όταν μέσα από αυτό επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία όμορφη ανάμνηση.
Κατανοώντας την ανάγκη αυτή, σας παρέχουμε μία σειρά από Gift Certificates, που σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δώρο της αρεσκείας σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεμονωμένη θεραπεία, έναν συνδυασμό θεραπειών, ή ένα certificate χρηματικής αξίας. Η ομάδα του Asian Spa, θα μπορέσει να σας βοηθήσει και να συζητήσει μαζί σας όλες τις επιλογές από την ποικιλία των υπηρεσιών και προϊόντων μας -τα οποία προσφέρονται σε υπέροχες συσκευασίες δώρου- προκειμένου να δημιουργήσετε ένα δώρο μοναδικό, το οποίο θα μείνει αξέχαστο από το αγαπημένο σας πρόσωπο.
Τα Gift Certificates μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλα τα Asian Spa Ayurvedic and City Retreats και Resorts ή μπορούν να αντικατασταθούν με κάποια από τις Home and Yacht υπηρεσίες μας.
Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε το δικό σας Gift Certificate σήμερα, καλέστε σε οποιοδήποτε Asian Spa ή απλώς κάνετε την παραγγελία σας απευθείας από την ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Παραγγελία δωροεπιταγής
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα παραγγελίας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Follow us!


 

fb icon  twitter icon  instagram icon  pinterest icon  googleplus icon 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: (+30) 210 7240119
Email: info[at]asianspa.gr
Ιστοσελίδα: www.asianspa.gr

Καρελλά 42, 15233 Χαλάνδρι
Αθήνα, Ελλάδα

Κάντε κράτηση

Κάντε κλικ εδώ για ηλεκτρονική κράτηση των θεραπειών σας!

Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι με τα τελευταία νέα και τις αποκλειστικές προσφορές μας!
I agree with the Συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις