Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι μια επιτυχής συνεργασία μεταξύ της Αλίκης Βατίδη, μια επιχειρηματία με διεθνή εμπειρία στην φιλοξενία και τον τουρισμό, και της Αλεξάνδρας Μαντζούκη, πρώην στέλεχος του χρηματιστηριακού τομέα της Τράπεζας Πειραιώς, και πιστή ακόλουθο του τουριστικού κλάδου και των spa.

Η ελπίδα και πρόθεση ήταν να δημιουργηθούν σε όλη την Ελλάδα spa τα οποία θα συνδύαζαν αρμονικά τα καλύτερα στοιχεία των Ασιατικών και Δυτικών θεραπειών, σε περιβάλλον ισάξιο με αυτά των πολυτελέστερων spa και resort σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο βήμα ήταν ένα πιλοτικό project. Το 2008 σε ένα προάστιο της Κέρκυρας, τα Γουβιά, δημιουργήθηκε ένας πολυτελής χώρος spa: μοναδικά σχεδιασμένα Αγιουρβεδικά δωμάτια θεραπειών εξοπλισμένα με αυθεντική ξύλινη επίπλωση και Δυτικού τύπου δωμάτια κομψά διακοσμημένα, χρησιμοποιώντας φυσικό ξύλο, ουδέτερα χρώματα και λιτές γραμμές.

Αφού ολοκληρώθηκε, το νέο spa στα Γουβιά αποτέλεσε γρήγορα έναν δημοφιλή προορισμό. Η αποδοχή και η αποδοτικότητα απέδειξαν στους ιθύνοντες αλλά και στους παρατηρητές ότι το επιχειρηματικό τους τόλμημα είναι βιώσιμο, και ότι το 'προϊόν' τους έτυχε θετικότατης αποδοχής. Έτσι, άρχισαν να διευρύνουν την εταιρική τους δραστηριότητα, εφαρμόζοντας τα χαρακτηριστικά και την εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του πιλοτικού project, και δημιουργώντας νέα Asian Spa σε διάφορους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Επιπρόσθετα, παρουσίασαν την υπηρεσία Home & Yacht, η οποία παρέχει θεραπείες spa 5* στον ιδιωτικό χώρο, ή σκάφος που επιθυμεί ο πελάτης.

Σήμερα, ο Όμιλος Asian Spa κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του wellness & spa, λειτουργώντας με επιτυχία μεμονωμένες μονάδες spa σε Αθήνα και Κέρκυρα, καθώς και χώρους spa εντός 5* ξενοδοχείων -Intercontinental, Hyatt, Marriott- ανά την Ελλάδα.

To ‘Easy Spa’ concept

Το 2013 ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat παρουσίασε ένα νέο spa concept, το "Easy Spa". Η φιλοσοφία του: ένα 'spa για όλους". Το "Easy Spa", το οποίο λειτουργεί σήμερα στο Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο, καλεί όλους τους λάτρεις των spa να απολαύσουν μια ποικιλία θεραπειών… εύκολα, στους λιτούς και μοντέρνους χώρους του.

Η φιλοσοφία

Ο Όμιλος Asian Spa συνδυάζει Ασιατικές με Δυτικού τύπου τεχνικές, σε ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον με στόχο την ιδανική εξυπηρέτηση των επισκεπτών του. Στόχος του είναι να παρέχει θεραπείες υψηλής ποιότητας, μοναδικά σχεδιασμένες για κάθε επισκέπτη, με σκοπό να διασφαλίσει μια ξεχωριστή εμπειρία spa.

Οι θεραπευτές

Η προτεραιότητα του Ομίλου Asian Spa είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από άρτια εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους θεραπευτές. Οι θεραπευτές του, έχουν λάβει εκπαίδευση από υψηλού κύρους Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο στον κλάδο του spa, όπως το Ananda Himalaya και έχουν συγκεντρώσει έναν πλούτο εμπειριών καθ' όλη την διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Η συνεχής εκπαίδευσή τους δε, σε νέες τάσεις και προϊόντα του χώρου, αποτελεί προτεραιότητα ακόμα και για τους παλαιότερους θεραπευτές, ενισχύοντας έτσι τις γνώσεις τους.

 

Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat διαχειρίζεται και λειτουργεί:

  1. Το I-Spa στο Athenaeum InterContinental hotel - Αθήνα
  2. Το Asian Spa City Retreat στο Χαλάνδρι - Αθήνα
  3. Το Asian Spa City Retreat στο Hyatt Regency Hotel - Θεσσαλονίκη
  4. Το Asian Spa Resort στο Poseidonion Grand Hotel - Σπέτσες
  5. Το Asian Spa & Ayurvedic Retreat στα Γουβιά - Κέρκυρα
  6. Το Asian Spa Resort στο EverEden Hotel - Ανάβυσσος
  7. Το Easy Spa στο Sheraton Rhodes Resort - Ρόδος

Follow us!


 

fb icon  twitter icon  instagram icon  pinterest icon  googleplus icon 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: (+30) 210 7240119
Email: info[at]asianspa.gr
Ιστοσελίδα: www.asianspa.gr

Καρελλά 42, 15233 Χαλάνδρι
Αθήνα, Ελλάδα

Κάντε κράτηση

Κάντε κλικ εδώ για ηλεκτρονική κράτηση των θεραπειών σας!

Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι με τα τελευταία νέα και τις αποκλειστικές προσφορές μας!
I agree with the Συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις